just nu

publicerat i Allmänt;
Inte haft något internet, har surfat upp det så ingen uppdatering. 
Helgen gick ganska bra i lördags så var han as stark och bara stack så han hade fått tungan över bettet så det var ju inte så skoj.. Då kunde inte domaren bedömma han alls bra.. så fick bara 7.0 och sedan få ner så blev 6.0 så låg sist inför finalen på söndagen så kände bara att allt går bajs..
I lördags kväll satte jag och trimmade han lite på banan för att känna på gas och broms, sedan på söndagen wooow vilken skillnad på häst han lyssnade på mig runt hela banan och hoppade sjukt fint verkligen. Tyvärr näst sista hindret tar jag tillbaka han lite mycket så han fick med sig en bom men han hoppade så sjukt fint och jag tar på mig rivet för det var mitt fel och han lyssnade verkligen på mig hela banan och det har jag bara längtat efter att han ska göra. 
Iallafall så har vi bestämt oss att inte hoppa massa LB mer utan bara hoppa LA så han känner sig stadig på dem så det ska bli skoj. Har redan någon tävling inplanerad. 
 
Toppen då han utvecklas sjukt mycket, det går att borsta han utan att han håller på och stressa runt han står stilla och är snäll man kan ta framhovarna super bra bak vill han försöka komma loss så nu tränar vi massvis med det. Jag har gått med han varje dag i hagen för att träna att han ska gå när jag säger till han och när jag stannar så ska han stanna och det gör han riktigt bra. Han går ibland med bett & träns och ibland med bara grimma. På torsdag eller fredag tänkte jag lägga till att han ska ha sadel på sig med. Han är så fin min lilla plutt, jag har verkligen köpt helt rätt häst och jag har sånna planer för denna stora fina kille.