Tillbaka

publicerat i Allmänt;
Hallå här igen! 
Har faktiskt helt glömt bort denna blogg och det känns ju lite tråkigt men händer inte så mycket här inne så inte så lätt att komma ihåg den precis.. Skriver ju bara lite för mig själv och att jag ska komma ihåg vad jag har gjort med Man-Boy. 
Iallafall en vecka har gått och jag hade det super bra på midsommar, vi var på Öland jag och några tjejkompisar. Vi träffade nytt folk och även gamla klasskompisar och vi hade helt enkelt en awesome midsommar, det går inte beskriva med ord helt enkelt..
v.26 
Man-boy trimmades inför Börjes Cup, red igenom han ordentligt i dressyr och kände att jag hade med ytterbogen som han kan skjuta ut lite men kände faktiskt att jag har börjat få koll på den. Han har blivit mycket starkare i galoppen som är super bra men han blir lite stark nu istället men det är bara träna på :D 
Torsdagen så åkte vi till växjö, till Maria som äger han och jag red ut med Julia och han kändes super fin. 
På fredagen tävlade vi i Tingsryd. När vi kom dit så var det ganska lugnt sen skulle vi ta ut han och gå till veterinärbesiktningen men det var ingen veterinär där och vi väntade och väntade och kom ingen och kände mer och mer stress. Speakern ropade efter veterinären 2 gånger men han kom aldrig och jag hade ca 15 personer innan mig sedan var det min tur på banan så vi gick upp och sadlade han och allt. När vi ska till framridningen så står veterinären där så fick veterinärbesikta med sadel och allt för hann inte ta av så allt blev stressat.. När jag skulle rida fram så fick jag gå in på framhoppningen direkt och skynda mig att rida fram för hade inte många framför mig och man-boy kände nog lite att jag stressade mig så han var på tårna och rädd för allt.. Inne på banan var han hyffsat fin, lyssnade ganska bra men sköt ut bogen någon gång och rev tyvärr 2 hinder så det började inte precis bra fick med mig 8 fel efter första dagen.. 
Lördag : Vi åkte tidigare och kom perfekt till platsen och vi tog ut han lugnt och jag hann rida fram i lugn och ro, han kändes finare än någonsin och väl inne på banan så hoppade han super bra, han tvekade inte på något. Han bara hoppade mur och vattenmatta och det har han aldrig gjort innan och han bara seglade över det så sjukt stolt. Jag går igenom mållinjen med 0FEL hör ni 0 FEL?! Alltså den lyckan och jag fick in i hjärnan att vi nu får åka på SM!! jag skrek av lycka och klappade han tusen gånger och såg att domarna och dom bara log och klappade så kändes så sjukt bra!!
 
Söndag: det var finalen på börjes egna 5års-championat och man-boy går in och NOLLAR IGEN!!! Han levererade klass efter klass hela helgen, men tyvärr tror vi att dom har gjort fel för jag var den enda nollan och jag kommer 4 av 4 i klassen för dommaren bedömde hästen teknik osv men alla sa att det var jag som skulle vunnit och på proppen står det att om alla ekipage har lika antal fel så är dommarens resultat avgörande men det var det tydligen inte.. Hade en ganska arg ponny där kan jag ju säga och det var jag med. men Man-Boys bror vann men känner ändå att jag hade den värdiga vinnaren!!
 
Nu är han anmäld till New forest Sm v.29 :D
sista bilden är man-boy som föl :D