vad har hänt?

publicerat i Torpalyckans Man-boy;
Jag lever, har inte haft tid att blogga alls, har haft fullt upp med manni och även jobbet sedan pluggar jag matte på distans så mitt liv just nu är fullt.. 
vad har hänt i hästfronten just nu ?
 
vi åkte på new forest sm, han var cool lugn man trodde inte att han var hingst han betedde sig som ett sto. 
på fredagen red jag dressyr LB för ungponnyer och han var ruskigt fin på framridningen, när jag red in så ville jag bara komma runt banan utan bockningar och att han skulle samarbeta. Han var fin gick stadigt i form och den ökade traven var klockren den gjorde han riktigt bra men råkade trycka till ett steg för mkt så han slog in galopp men fick tillbaka han fort och han fortsatte imponera. I vänster galoppen var han lite svag och var lite öppen i formen men helt okej och dessa ökade galopperna var klockrena med och man såg på domaren när jag red upp för att vara färdig att dom log och jag kunde inte sluta le han var klockrent fin på sin första dressyrträning ever och skötte sig exemplariskt. 
Domaren skrev :
Trav : taktmässig men får lite bekymmer i längningarna med att hålla ihop sig . 6,7
Skritt: Vägvinnande och regelbunden 8.0
Galopp: Rytmisk, för dagen lite obalanserad. 7.0 
Lösgjordhet: Blev lite orolig i formen men var ändå uppmärksam 6,4 
Allmänt intryck: Taktfast och med en FLOTT sida 7.0
 
PROCENT: 70,200% 
vår första tävling får han 70%!!! han var galet fin!!!
 
På lördagen var det utställning i kombinationsklassen jag var med i, först gick jag in och visade honom skritt och sen vända och trav och ställa upp och då kommer dom med en blågul rosett och säger guld och att jag är vidare till finalen. 40p eller mer är guld så fick ej reda vad jag fick. Sen i finalen var han fin, han gick med många fina hingstar manni har inte gjort detta så mycket och han skötte sig riktigt bra. Han blev 3a av typ 40 startande och fick hela 41P!!!! han har alltid bara fått 40p så maria som äger han var riktigt glad och jag med självklart. 
 
Söndag: 
Var det hoppning LC hoppning var med i kombinationen och han var riktigt fin och nollade på hinder, jag ledde när jag gick in inför hoppningen men när jag rundade vattengraven som han blev lite rädd för så stannade han och backade så då fick jag 4 fel för han backade.. men nollade hinder och där rök hans seger i new forest sm 2015.. visst vi har irriterade över att han gjorde så men det är en unghäst och allt kan hända.. Han är grym ändå och blev 3a i new forest sm 2015!!!!
 
 
Nu laddar vi om för nästa vecka v.33 ska vi åka till södertälje på torsdag för att delta i ungponny-sm.. önska oss lycka till! vi hoppas på seger för vet att vi kan men allt kan hända med min prins. huvusaken är att vi har gjort detta tillsammans..